https://vejenvinduespudsning.com/wp-content/uploads/2017/05/subpage-feat-img.jpg

Vinduespudsning

Vinduespudsning

Hos os lægger vægt på høj kvalitet og effektivitet. En professionel vinduespudser kender kunsten at få sit arbejde til at se legende let ud. Det er fordi, vi som fagmænd kender teknikken bag den korrekte vinduespudsning. Og selvfølgelig handler det også om at have det helt rigtige værktøj. På den måde bliver kvaliteten en helt naturlig del af at være vinduespudser.

Vi sætter en ære i, at kunderne er glade og tilfredse med vores arbejde. Vi løser mange forskellige typer opgaver, alt efter folks ønsker og behov. Det kan f.eks. være vask af, skilte og facader. Og naturligvis alle typer vinduer lige fra store glasfacader til små sprossevinduer.

Miljøvenlig vinduespudsning

Det er en fornøjelse at kigge ud gennem nypudsede vinduer og have god samvittighed. Vi er et firma med miljøvenlige værdier. Vi bruger ikke kemikalier, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske vinduer i. På den måde bliver vinduerne helt rene og uden striber, og vi belaster ikke miljøet med sæberester og kemikalier.

Gælder det opgaver i flere etagers højde, er det vigtigt med en vinduespudser, der har erfaring med sikkerhed og kvalitet. Vi kan gå op til 16 meter i højden og løser altid den slags opgaver til vores kunders store tilfredshed.

Vask af:

 • vinduer
 • solceller
 • skilte og facader op til max. højde 16 m.

Uden brug af kemikalier – kun ultrarent varmt vand, derfor ingen kalkpletter og striber.

Det er os med de gode priser på vinduespudsning

Tænger dine vinduer til at blive pudset og har du ikke selv tiden eller lysten? Kontakt os og få en professionel vinduespudser til at pudse dine vinduer så slipper du for det trælse arbejde selv.

Vores priser på vinduespudsninger er fra 100 kr.

Husk håndværkerfradraget.

Vi køre i hele Vejen kommune samt Lunderskov, Vamdrup, Ribe såvel som Kolding, Vejle og Fredericia.

 

 

Vi tilbyder også:

 • ALGEBEHANDLING

  Har du behov for algebehandling af dit tag? Når dit tag er angrebet af alger og ser gammelt og kedeligt ud, hjælper det at få det behandlet for alger.  Vi har ekspertisen til at give dit tag en professionel algebehandling, der fjerner selv de grimmeste belægninger og får dine tagsten til at se næsten helt nye ud.

  Læs Mere
 • Fliserensning

  Vi tilbyder fliserensning og imprægnering af alle slags fliser på terrassen, i carporten, i indkørslen og alle andre steder der trænger. Når vi er færdige med at rense dine fliser for alger og mos kommer til at se så flotte ud som de gjorde da de var nye.

  Læs Mere
 • Solcellerengøring

  Miljørigtig energi kræver miljørigtig vask. Vejen Vinduespudsning bruger ikke kemikalier til solcellerengøring, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske solceller med. På den måde undgår vi at belaste miljøet med sæberester og kemikalier.

  Læs Mere