Algebehandling af tag - Kolding, Haderslev, Vejen, Holsted og omegn

Algebehandling

Algebehandling af tag

Har du behov for algebehandling af dit tag? Når dit tag er angrebet af alger og ser gammelt og kedeligt ud, hjælper det at få det behandlet for alger.  Vi har ekspertisen til at give dit tag en professionel algebehandling, der fjerner selv de grimmeste belægninger og får dine tagsten til at se næsten helt nye ud.

Få et tilbud

Algebehandling – skøn som alger og mos har en negativ effekt på dit tag, da de absorberer fugt der hele tiden kan trænge ned i tagkonstruktionen. Hvis du ikke algebehandler dit tag kan det fører til frostsprængninger i tagstenene, da algernes rødder kan udvide sig når det bliver frostvejr.

Når vi algebehandler et tag foregår det ved hjælp af en lang teleskoplanse der påfører behandlingen. Det vil sige at vi kan stå på jorden og behandle dit tag uden at skulle færdes på det. Dette fjerner alle risici, for eventuelle skader der kan ske på tagsten eller tagplader, når at man færdes på taget.

Selvom vores algebehandling er effektiv skader den ikke selve taget. Dette skyldes den specielle sammensætning af behandlingen der kun angriber algerne og ikke tagets belægning.

Med en nænsom og effektiv algebehandling af dit tag får du samtidig en langtidsvirkende effekt, der kan forlænge dit tags levetid.

Dette sikre at du nedbringer dine udgifter på tagsten eller -plader der skal udskiftes på grund af skader algerne kan have forårsaget.

Kontakt os for algebehandling af dit tag

Kontakt Vejen Vinduespudsning hvis dit tag trænger til en kærlig hånd, eller hvis du gerne vil vide mere om algebehandling. Vi står altid klar med et godt tilbud!

Algebehandling af tage op til 300 kvm fra 990 kr.

Få et tilbud

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00