Fliserensning i Kolding, Haderslev, Fredericia, Billund og omegn

Fliserensning

Fliserensning

Vi tilbyder fliserensning og imprægnering af alle slags fliser på terrassen, i carporten, i indkørslen og alle andre steder der trænger. Når vi er færdige med at rense dine fliser for alger og mos, kommer de til at se så flotte ud som de gjorde da de var helt nye.

Få et tilbud

Renser man ikke fliserne for alge og mos vækster, ser det dels ikke særlig pænt ud, men vigtigere endnu så kan det faktisk være en sikkerhedsrisiko at bevæge sig på fliserne når de er fugtige eller våde. Det er især gældende hvis der er et forholdsvis tykt lag mos eller alger på, elle hvis man er gangbesværet eller lidt usikker på benene kan det meget hurtigt gå galt.

Vi anbefaler derfor at man får en fliserensning af sine fliser inden at laget af bevoksning bliver for kraftig.

Fliserensning – forlæng levetiden på dine fliser

Får man ikke renset og imprægneret sine fliser giver man også frosten mulighed for at skabe frostskader på fliserne. Dette skyldes at algernes rødder søger ned i de små sprækker og revner der findes i alle fliser.

Når frosten sætter ind udvider væsken i rødderne sig og der kan opstå små sprængninger i fliserne. Disse sprængninger kan lettere opsamle vand og derved er der skabt en domino effekt der til sidst kan betyde store huller i fliserne. I værste tilfælde kan det ende med af fliserne helt flækker. Det samme gælder for tage, hvor vi også tilbyder algebehandling.

Når vi udfører fliserensning anvender vi specialudstyr til først at rengøre fliserne med rengøringsmidler, der er mere effektive end dem man kan købe til privat brug. Dette gør at rengøringen bliver mere dybdegående og slutresultatet bliver pænere end hvad man selv kan gøre. Efter rensningen overbehandler vi fliserne så fliserensningen holder længere og perioden inden næste rensning forøges markant.

Har fliserne i din terrasse, carport eller andre steder behov for at blive renset for alger og mos? Så kontakt os i dag for at få et tilbud på fliserensning!

Fliserensning fra 25 kr. pr. kvadratmeter.

Få et tilbud

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00