Vinduespudsning | Gesten, Vejen & omegn | Få et tilbud

Vinduespudsning

Vinduespudsning

Hos Vejen Vinduespudsning lægger vi stor vægt på kvalitet og effektivitet. En professionel vinduespudser kender kunsten at få sit arbejde til at se legende let ud. Det er fordi, vi som fagmænd kender teknikken bag den korrekte vinduespudsning. Og selvfølgelig handler det også om at have det helt rigtige værktøj. På den måde bliver kvaliteten en helt naturlig del af at være vinduespudser.

Vi sætter en ære i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Vi løser mange forskellige typer opgaver, alt efter folks ønsker og behov. Det kan f.eks. være vask af, skilte og facader. Og naturligvis alle typer vinduer lige fra store glasfacader til små sprossevinduer.

Få et tilbud

Miljøvenlig vinduespudsning

Det er en fornøjelse at kigge ud gennem nypudsede vinduer og have god samvittighed. Vi er et firma med miljøvenlige værdier. Vi bruger ikke kemikalier, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske vinduer i. På den måde bliver vinduerne helt rene og uden striber, og vi belaster ikke miljøet med sæberester og kemikalier.

Gælder det opgaver i flere etagers højde, er det vigtigt med en vinduespudser, der har erfaring med sikkerhed og kvalitet. Vi kan gå op til 16 meter i højden og løser altid den slags opgaver til vores kunders tilfredshed.

Vask af:

  • vinduer
  • solceller
  • skilte og facader op til max. højde 16 m.

Uden brug af kemikalier – kun ultrarent varmt vand, derfor ingen kalkpletter og striber.

Det er os med de gode priser på vinduespudsning

Tænger dine vinduer til at blive pudset og har du ikke selv tiden eller lysten? Kontakt os og få en professionel vinduespudser til at pudse dine vinduer så du selv slipper for det trælse arbejde.

Vores priser på vinduespudsninger er fra 100 kr.

Husk håndværkerfradraget.

Vi kører i hele Vejen Kommune som for eksempel Bække og Gesten.

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00