Vinduespudser Vejle

VINDUESPUDSER VEJLE

Har du brug for en vinduespudser i Vejle, så behøver du ikke søge længere. Hos Vejen Vinduespudsning foretager vi vinduespudsning i Vejle, Kolding og det øvrige trekants-område. Vi har mange års erfaring med vinduespudsning og går aldrig på kompromis med vores arbejde. Vi sørger for, at dine vinduer efterlades rene og skinnende, når vi har været forbi og pudset dine vinduer i Vejle.

Få en fast aftale med din vinduespudser i Vejle

Vi varetager vinduespudsning i Vejle for både private og erhverv og tilbyder faste aftaler, der matcher dit behov. Der er stor forskel på, hvor ofte vinduer skal pudses. Det afhænger både af, hvor meget vinduerne bliver udsat for os fra biler, ligesom vejret også har en afgørende betydning.

Når vi laver faste aftaler om vinduespudsning i Vejle, sørger vi altid for at besigtige opgaven inden, så vi kan give dig det bedste tilbud på vinduespudsning.  Oftest vil vores kunder gerne have besøg af en vinduespudser hver eller hver anden måned, men vi er naturligvis åbne for at lave en løsning som passer til lige præcis dit behov.

 

Vinduespudsning ude og inde

Hos Vejen vinduespudsning tilbyder vi vinduespudsning i Vejle både udendørs og indendørs. Dit behov for, at få pudset vinduerne indvendig vil ofte være mindre end udendørs og derfor laver vi en aftale med dig om, hvor ofte vi skal pudse dine vinduer indvendig.

Vi tilbyder alle former for vinduespudsning; lige fra store butiksfacader til små dannebrogsvinduer. – Også i højden. Vi har alt sikkerhedsudstyr til, at din vinduespudser kan foretage vinduespudsning i op til 16 meters højde.

Derudover er det også muligt at bestille vask af skilte, vask af solceller m.m. Din vinduespudser kan altså meget andet end at sørge for vinduespudsning i Vejle.

 

Miljøvenlig vinduespudsning

Vil du også passe lidt bedre på vores miljø, så har vi noget tilfælles. Vores vinduespudser i Vejle bruger udelukkende varmt vand uden kalk, fordi sæbe og andre kemikalier faktisk er fuldstændig overflødige, når du vil have skinnende og flotte vinduer.

 

Vinduespudser i Vejle med lave startpriser

En miljøvenlig vinduespudser i Vejle behøver ikke være dyr. Hos Vejen Vinduespudsning starter vores priser ved 100 kr. og du kan ovenikøbet benytte dig af håndværkerfradraget.

Ring i dag, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vinduespudseren kan komme forbi din bolig eller virksomhed i Vejle og give et uforpligtende tilbud. Du behøver ikke være hjemme, for vi kan sende dig en mail med tilbuddet, men det er naturligvis en fordel, såfremt du måtte have spørgsmål til din vinduespudser i Vejle.

Få et tilbud

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Udfyld felterne og bliv kontaktet

med et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00