Vinduespudser i Kolding | Vinduespolering til fast lav pris | Få tilbud

Vinduespudser Kolding

Søger du en vinduespudser i Kolding?

Søger du en vinduespudser i Kolding, er du kommet til det rette sted! Hos Vejen Vinduespudsning klarer vi vinduespudsning i Kolding og resten af trekants-området. Vores vinduespudsere har mange års erfaring og efterlader altid rene og stribefri vinduer.

Vi går aldrig på kompromis med resultatet, når vi varetager din vinduespolering i Kolding.

Få et tilbud

Vinduespudsning til private og erhverv

Vi tilbyder vinduespolering til både private og erhverv i Kolding. Vi arbejder altid med et stort sikkerhedsniveau og vores vinduespudser i Kolding kan klare vinduespolering af alt fra store indgangspartier til små dannebrogsvinduer. – Der er ingen opgaver inden for vinduespudsning i Kolding, der er for store eller små. Hos Vejen Vinduespudsning har vi sikkerhedsudstyr, så selv vinduer og facader i højden ikke bliver en udfordring, når du har brug for en vinduespudser i Kolding. Vi tilbyder vinduespudsning i Kolding i op til 16 meters højde. Udover vinduespudsning tilbyder vi også vask af skilte, solceller m.m.

 

Vinduespudsning i Kolding

Kolding er en større by med masser af trafik fra både biler og lastbiler. Det gør behovet for en vinduespudser i Kolding endnu større. Udover at vinduerne bliver beskidte, forringer det også lysindfaldet i rummet, når vinduerne bliver poleret rene. Hos Vejen Vinduespudsning tilbyder vi fast vinduespudsning i Kolding, så du ikke skal tænke på rengøring af dine vinduer mere. – Det klarer vi for dig.

 

Vinduespudsning på abonnement

Vi aftaler altid på forhånd, hvor ofte vi skal pudse dine vinduer. Vinduespudsning foretages oftest hver eller hver anden måned.

Når du har brug for vinduespudsning af butiksfacader eller indgangspartier, kan det være nødvendigt med ekstra vinduespolering. Alt det aftaler vi naturligvis på forhånd samtidig med, at vi afgiver et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning i Kolding.

 

Vinduespolering ude og inde

Vi tilbyder vinduespolering i Kolding både ude og inde. Vinduer har ofte brug for mere vinduespolering udvendig på grund af vind, vejr og trafik. Du behøver ikke være hjemme, når din vinduespudser kommer og skal pudse dine vinduer udvendig, men vi anbefaler, at du altid er tilstede, når vi skal foretage vinduespolering indvendig.

Typisk vil vi anbefale en vinduespudsning indvendig hver anden gang. Medmindre du selvfølgelig har børn eller dyr, der laver spændende mærker på vinduerne.

 

Miljøvenlig vinduespudser i Kolding

Hvorfor bruge sæbe, når rent vand er nok? Når du bestiller en vinduespudser hos Vejen Vinduespudsning, får du altid besøg af en miljøvenlig vinduespudser i Kolding. Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde, selvom vi har valgt at tænke på miljøet og vinduespudsning kan sagtens blive udført til perfektion uden brug af sæbe og andre kemikalier.

Når din vinduespudser kommer på besøg, bruger han kun det reneste vand uden kalk, som faktisk er perfekt til vinduespolering. Vi benytter udelukkende varmt vand, der sikrer, at dine vinduer bliver spejlblanke og fri for irriterende striber. På den måde undgår vi at belaste miljøet med unødvendige sæberester og kemikalier.

 

Billig vinduespudser i Kolding

En miljøvenlig vinduespudser i Kolding behøver ikke koste bondegård! Hos Vejen Vinduespudsning starter vores priser allerede ved 100 kr. og husk, at du faktisk kan benytte håndværkerfradraget til vinduespudsning.

Ring til os i dag, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning i Kolding.

Få et tilbud

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00