Vinduespudser i Fredericia → Miljøvenlig vinduespudsning→ Pris fra 100kr

Vinduespudser Fredericia

Din lokale vinduespudser i Fredericia

Vælg en erfaren vinduespudser i Fredericia, så du kan bruge tiden på mere spændende ting end vinduespudsning. Hos Vejen Vinduespudsning har vi mange års erfaring inden for vinduespudsning og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde.

Derfor kan du også være sikker på, at din vinduespudser i Fredericia altid har masser af erfaring og styr på teknikkerne, der efterlader blanke og skinnende vinduer.

Vi sørger naturligvis for, at vores vinduespudser arbejder under de bedste forhold, så selv når du har brug for vinduespudsning på 1. salen eller kontorbygningen, så har vi mulighed for det. Vi tilbyder vinduespudsning i op til 16 meters højde.

Lav faste aftaler med din vinduespudser i Fredericia

Hos Vejen Vinduespudsning varetager vi vinduespudsning i Fredericia for både private og erhverv. Vores vinduespudser er kendt i Fredericia og kan derfor rådgive dig, når I fastlægger, hvor ofte din vinduespudser skal komme på besøg. Som udgangspunkt er det hver eller hver anden måned – er dit behov anderledes, vil vi gerne forsøge at lave den rette løsning for dig.

 

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi vil alle gerne passe lidt bedre på vores miljø og undgå unødvendig forurening. Én af vores kerneværdier er at være en miljøvenlig vinduespudser. Det betyder konkret, at vi ikke bruger sæbe eller andre kemikalier, når vi arbejder. Vi bruger udelukkende rent varmt vand uden kalk. Når din vinduespudser i Fredericia benytter de rigtige teknikker, er rent vand nok til, at dine vinduer bliver skinnende rene.

 

Billig vinduespudser i Fredericia

En miljøvenlig vinduespudser i Fredericia behøver ikke være dyr. Hos os starter vores priser ved 100 kr., som du naturligvis kan trække fra gennem det meget omtalte håndværkerfradrag. Du har altså en minimal udgift ved at booke en vinduespudser i Fredericia.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vores vinduespudser forbi og giver et uforpligtende tilbud, hvor I samtidig kan aftale, hvor ofte vi skal pudse dine vinduer både ude og inde.

Vi glæder os til at høre fra dig

Få et tilbud

Sociale medier

Find os på Facebook og like vores side og få de seneste nyheder.

Besøg os på Facebook

Firmainfo

Vejen Vinduespudsning
Hovedgaden 67, 6621 Gesten
CVR: 21447048

Telefontider

MAN. – FRE.09.00 - 21.00
LØRDAG10.00 - 17.00
SØNDAG10.00 - 17.00