https://vejenvinduespudsning.com/wp-content/uploads/2017/05/solceller-2.png

SOLCELLERENGØRING

SOLCELLERENGØRING

Vask af solceller – Få 15/20 % mere ud af dine solceller.

Solcelerengøring i miljøets tjeneste

Miljørigtig energi kræver miljørigtig vask. Vejen Vinduespudsning bruger ikke kemikalier til solcellerengøring, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske solceller med. På den måde undgår vi at belaste miljøet med sæberester og kemikalier.

Med en grundig solcellerengøring får du 15 – 20 % mere ud af dine solceller, for jo renere de er, jo hurtigere kører din tæller. Rengøring af solcellerne er både noget, der kan ses og mærkes – ikke mindst på pengepungen. Det er en stor fordel at få vasket sit solcelleanlæg, da snavs og skidt reducerer ydeevnen på anlægget.

Få en solcellerengøring og få det maksimale ud af dit solcelleanlæg. Ring til Vejen Vinduespudsning og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Lad tælleren køre på højtryk med rene solceller

VED VASK MED ULTRA RENT VAND
TLF 61 67 92 54

Vi tilbyder også:

 • Vinduespudsning

  Hos os lægger vægt på høj kvalitet og effektivitet. En professionel vinduespudser kender kunsten at få sit arbejde til at se legende let ud. Det er fordi, vi som fagmænd kender teknikken bag den korrekte vinduespudsning.

  Læs Mere
 • ALGEBEHANDLING

  Har du behov for algebehandling af dit tag? Når dit tag er angrebet af alger og ser gammelt og kedeligt ud, hjælper det at få det behandlet for alger.  Vi har ekspertisen til at give dit tag en professionel algebehandling, der fjerner selv de grimmeste belægninger og får dine tagsten til at se næsten helt nye ud.

  Læs Mere
 • Fliserensning

  Vi tilbyder fliserensning og imprægnering af alle slags fliser på terrassen, i carporten, i indkørslen og alle andre steder der trænger. Når vi er færdige med at rense dine fliser for alger og mos kommer til at se så flotte ud som de gjorde da de var nye.

  Læs Mere