https://vejenvinduespudsning.com/wp-content/uploads/2017/05/fliser-2.png

Fliserensning

Fliserensning

Vi tilbyder fliserensning og imprægnering af alle slags fliser på terrassen, i carporten, i indkørslen og alle andre steder der trænger. Når vi er færdige med at rense dine fliser for alger og mos kommer til at se så flotte ud som de gjorde da de var nye.

Renser man ikke fliserne for alge og mos vækster ser det dels ikke særlig pænt ud, men vigtigere endnu så kan det være en risiko af bevæge sig på fliserne når de er fugtige eller våde. Det er især gældende hvis der er et forholdsvis tyk lag mos eller alger på og hvis man er gangbesværet eller lidt usikker på benene kan det meget hurtigt gå galt. Vi anbefaler derfor at man får renset sine fliser inden at laget af bevoksning bliver for kraftig.

Fliserensning – forlæng levetiden på dine fliser

Får man ikke renset og imprægneret sine fliser giver man også frosten mulighed for at skabe frostskader på fliserne. Dette skyldes at algernes rødder søger ned i de små sprækker og revner der findes i alle fliser. Når frosten sætter ind udvider væsken i rødderne sig og der kan opstå små sprængninger i fliserne. Disse sprængninger kan lettere opsamle vand og derved er der skabt en domino effekt der til sidst kan betyde store huller i fliserne. I værste tilfælde kan det ende med af fliserne helt flækker. Det samme gælder for tage, som vi også tilbyder at algebehandle.

Når vi udfører fliserensning anvender specialudstyr til først at rengøre fliserne med rengøringsmidler der er mere effektive end dem man kan købe til privat brug. Dette gør at rengøringen bliver mere dybde gående og resultat bliver pænere end hvad man selv kan gøre. Efter rensningen overbehandler vi fliserne med så fliserensningen holder længere og perioden inden næste rensning forøge markant.

Har fliserne i din terrasse, carport eller andet steds behov for at blive renset for alger og mos? Så kontakt os i dag for at få et tilbud på fliserensning!

Fliserensning fra 25 kr. pr. kvadratmeter.

 

Vi tilbyder også:

 • Vinduespudsning

  Hos os lægger vægt på høj kvalitet og effektivitet. En professionel vinduespudser kender kunsten at få sit arbejde til at se legende let ud. Det er fordi, vi som fagmænd kender teknikken bag den korrekte vinduespudsning.

  Læs Mere
 • ALGEBEHANDLING

  Har du behov for algebehandling af dit tag? Når dit tag er angrebet af alger og ser gammelt og kedeligt ud, hjælper det at få det behandlet for alger.  Vi har ekspertisen til at give dit tag en professionel algebehandling, der fjerner selv de grimmeste belægninger og får dine tagsten til at se næsten helt nye ud.

  Læs Mere
 • Solcellerengøring

  Miljørigtig energi kræver miljørigtig vask. Vejen Vinduespudsning bruger ikke kemikalier til solcellerengøring, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske solceller med. På den måde undgår vi at belaste miljøet med sæberester og kemikalier.

  Læs Mere