https://vejenvinduespudsning.com/wp-content/uploads/2017/05/alge-tag-2.png

ALGEBEHANDLING

Algebehandling af tag

Har du behov for algebehandling af dit tag? Når dit tag er angrebet af alger og ser gammelt og kedeligt ud, hjælper det at få det behandlet for alger.  Vi har ekspertisen til at give dit tag en professionel algebehandling, der fjerner selv de grimmeste belægninger og får dine tagsten til at se næsten helt nye ud.

Algebehandling – effektiv og skønsomAlger og mos har en negativ effekt på dit tag, da de absorberer fugt der hele tiden kan trænge ned i tagkonstruktionen. Hvis du ikke algebehandler dit tag kan det fører til frostspringer i tagstenene, da algernes rødder kan udvide sig når det bliver frostvejr.

Når vi algebehandler et tag foregår det med ved hjælp af en lang teleskop sprøjte der påfører behandlingen. Det vil sige at vi kan stå på jorden og behandle dit tag uden at skulle færdes på det. Dette fjerner alle risici, for eventuelle skader der kan ske på tagsten eller tagplader, ved at man færdes på taget.

Selvom vores algebehandling er effektiv tæger den ikke på taget. Dette skyldes den specielle sammensætning af behandlingen der kun angriber algerne og ikke tagets belægning.

Med en nænsom og effektiv algebehandling af dit tag får du samtidig en langtidsvirkende effekt,der sikrer dit tags levetid.

Dette sikre at du nedbringer din udgifter til tagsten eller -plader grundet at de skal udskiftes grundet skader algerne kan have forårsaget.

Kontakt os for algebehandling af dit tag

Kontakt Vejen Vinduespudsning hvis dit tag trænger til en kærlig hånd og gerne vil vide mere om algebehandling. Vi står altid klar med et godt tilbud!

Algebehandling af tage op til 300 kvm fra 990 kr.

Vi tilbyder også:

 • Vinduespudsning

  Hos os lægger vægt på høj kvalitet og effektivitet. En professionel vinduespudser kender kunsten at få sit arbejde til at se legende let ud. Det er fordi, vi som fagmænd kender teknikken bag den korrekte vinduespudsning.

  Læs Mere
 • Fliserensning

  Vi tilbyder fliserensning og imprægnering af alle slags fliser på terrassen, i carporten, i indkørslen og alle andre steder der trænger. Når vi er færdige med at rense dine fliser for alger og mos kommer til at se så flotte ud som de gjorde da de var nye.

  Læs Mere
 • Solcellerengøring

  Miljørigtig energi kræver miljørigtig vask. Vejen Vinduespudsning bruger ikke kemikalier til solcellerengøring, men kun det reneste vand uden kalk, der er perfekt til at vaske solceller med. På den måde undgår vi at belaste miljøet med sæberester og kemikalier.

  Læs Mere